Frans Heemskerk – Leidse Geluiden

Details
Date:

juli 15

Time:

08:30 pm - 11:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-frans-heemskerk-leidse-geluiden-159317309361
Organizer

Leidse Geluiden

Website: https://www.eventbrite.nl/o/leidse-geluiden-30628553508
Venue

Grand Café Van 't Huis

Catharinahof, 2311 CS Leiden

Leiden, ZH, NL, 2311 CS

Frans Heemskerk – Leidse Geluiden

Frans Heemskerk heeft in de afgelopen 27 jaar aan tientallen albums meegewerkt. Met repertoire varierend van Jazz/Fusion naar Lounge tracks voor de Supperclub naar de composities voor twee complete musicals en diverse songs in het kleinkunst repertoire.

‘Did It’ wordt het derde album met uitsluitend eigen werk. Het laatste album ‘Persona’ dateert uit 2014. De nieuwe composities zijn ontstaan in de afgelopen zes jaar en zijn door het virtuoze samenspel van het kwartet uitgegroeid tot klinkend repertoire. Op het album zullen tevens een aantal gast musici hun opwachting maken.

Frans Heemskerk is een ervaren bandleider met zijn eigen groepen Persona en The French Connection alsook actief als muzikaal leider van grote Stage Entertainment musicals. Tevens biedt hij zijn diensten aan als arrangeur, bijvoorbeeld van de succesvolle theatervoorstelling Goodbye Norma Jeane die onlangs nog de top 4 haalde in de beste theater ervaringen uit 2020 in het NRC. Vanwege het Coronavirus werd deze voorstelling van de nieuwe kleine producent deTheaterbv.nl midden in de tour helaas stop gezet.

Nu komt er een nieuw album met uitsluitend eigen werk. Opnames worden gemaakt in de Souldust Studio’s te Rotterdam en de TFC Studio te Leiden. Online zullen verschillende sessiemusici meewerken vanuit hun studio’s bij het realiseren van dit project. Het gaat hier om een zeer ervaren club musici die veel samen spelen.

Omdat ook de horeca in zwaar weer zit, is er nu vanuit “Van ’t Huis” helaas geen budget beschikbaar voor de optredens.

Als oplossing daarvoor, vragen wij een entreeprijs als bijdrage, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van het optredende gezelschap.

Je kunt kiezen voor verschillende ticketprijzen zodat het voor iedereen toegankelijk is!!!

Het idee is om alle Leidse muzikanten te verenigen in een collectief die elkaar ondersteunt, inspireert en versterkt in deze tijden en daarna.

Met de opzet van “Leidse Geluiden” willen wij in het heden en in de toekomst de muziek scene en artiesten waarborgen!