Sannavan (Sanna van Vliet) – Leidse Geluiden

Details
Date:

november 18

Time:

08:30 pm - 11:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-sannavan-sanna-van-vliet-leidse-geluiden-171877760007
Organizer

Leidse Geluiden

Website: https://www.eventbrite.nl/o/leidse-geluiden-30628553508
Venue

Grand Café Van 't Huis

Catharinahof, 2311 CS Leiden

Leiden, ZH, NL, 2311 CS

SANNAVAN (Sanna van Vliet) – Leidse Geluiden

SANNAVAN bezetting:

Sanna van Vliet-vocals/piano

Marius Beets-bas

Ed Verhoeff-gitaar

Marcel Serierse-drums

Korte bio:

SANNAVAN is de nieuwe formatie van Sanna van Vliet, opgericht samen met bassist Marius Beets. Samen maakten zij verfrissende arrangementen van pop-en jazzclassics met een groovy karakter. Samen met Marcel Serierse’s strakke grooves en Ed Verhoeff’s pakkende gitaarsolo’s namen zij hun cd op die in maart 2016

uitkwam in eigen beheer. Deze band staat als een huis.

Recensies SANNAVAN:

“Sanna zelf laat zich weer kennen als een uitstekende pianiste. Bovendien zingt ze bijzonder goed, met een natuurlijke souplesse en swing. Op deze geslaagde productie wordt ze zeer vakkundig bijgestaan door gitarist Ed Verhoeff, bassist Marius Beets en drummer Marcel Serierse. Met Swing Shift heeft de groep Sannavan een fraai visitekaartje afgegeven waarmee ze zeker haar weg naar diverse jazzpodia zal weten te vinden.”

Doctor Jazz Magazine, sept ‘16

“De nieuwe jasjes van deze uitvoeringen zijn zeer groovy, jazzy en verrassend te noemen. Sanna van Vliet is een uitstekende zangeres die de twaalf nummers van dit album moeiteloos en sfeervol neerzet.” Rakendra Smit, Muziekwereld april 2016.

“Van Vliet en Marius Beets zorgen voor verfrissende, swingende en eigentijdse arrangementen. Pareltje is het ingetogen “Sunday Morning Here with You”. Alles is kundig en strak gespeeld.” Angelique van Os, Jazzism Magazine.

“Een repertoire dat het jazzstandardrepertoire te buiten gaat. Sanna van Vliet is een dubbel-talent.” Klaas Koopman, Pianowereld.

“Het swingt! Mooi gebracht, zo stel ik vast. Een toegankelijke, swingende plaat waarop Sanna van Vliet de songs naar haar hand en stem zet.” Hessel Fluitman, Jazzflits.

CLIPS:

Omdat ook de horeca in zwaar weer zit, is er nu vanuit “Van ’t Huis” helaas geen budget beschikbaar voor de optredens.

Als oplossing daarvoor, vragen wij een entreeprijs als bijdrage, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van het optredende gezelschap.

Je kunt kiezen voor verschillende ticketprijzen zodat het voor iedereen toegankelijk is!!!

Het idee is om alle Leidse muzikanten te verenigen in een collectief die elkaar ondersteunt, inspireert en versterkt in deze tijden en daarna.

Met de opzet van “Leidse Geluiden” willen wij in het heden en in de toekomst de muziek scene en artiesten waarborgen!